Vuoden 2015 TÄHTIKOULUKSI pääkaupunkiseudulla valittiin Seutulan koulu Vantaalta!

18.3.2015

VANVARY onnittelee!

Seutulassa kouluyhteisö kuuluu kaikille ja kaikki kuuluvat kouluyhteisöön. Koulu toimii koulupäivien ohessa vapaa-ajan keskuksena, jossa järjestetään erilaista harrastus- ja järjestötoimintaa. Yhteistyö lisää ja vahvistaa kouluintoa. Mukana toiminnassa on myös entisiä koulun oppilaita ja vanhempia. Kodin ja koulun välinen yhteistyö on hyvää, ja myös vaikeista asioista osataan puhua. Seutulan koulussa ei vain kielletä, vaan esim. tietokonepelittömän ajan tilalle on yhdessä ideoitu korvaavaa toimintaa. Koulussa on hyvä keskustelukulttuuri ja yhdessä tekemisen ilmapiiri.

Vantaan vanhin suomenkielinen koulu toimii kilpailuraadin mielestä hienona esimerkkinä mille tahansa koululle. Voittajan kodin ja koulun yhteistyötä edistävät toimintamallit voi käyttää suoraan koulun koosta ja sijainnista riippumatta myös muissa kouluissa, esimerkkinä "Pelitulet". Toiminta antaa myös hyvät edellytykset yhteistyön syventämiseen esim. kunnan hyvinvointipalveluiden ja nuorisotyön suuntaan.

Onnea Seutulan kouluyhteisölle, vuoden 2015 TÄHTIKOULULLE!

Katso video


Onnittelut Vantaalle myös Kaivokselan ja Martinlaakson kouluihin hienosta kodin ja koulun yhteistyötä edistävästä toiminnasta!

Kaivokselan koulun hakemuksesta kilpailuraati totesi mm. seuraavaa: "Koulussa on runsaasti kodin ja koulun yhteistyöpäiviä, joita toteutetaan monipuolisella tavalla. Koulussa vallitsee hieno yhteisen kehittämisen ilmapiiri. Tässä  koulussa lapsen äänellä on merkitystä: liukumäkisäännöt menivät uusiksi!"

Martinlaakson koulun hakemuksesta kilpailuraati totesi mm. seuraavaa: "Koulussa on erityisen aktiivinen oppilaskunta. Kiitos  oppilaiden upeasti toteuttamasta videosta!  Lapset ja aikuiset osaavat keskustella myös vaikeista asioista."

Katso myös lyhyt videokooste kaikista hakemuksista pääkaupunkiseudulla

Lue lisää tiedotteesta