Vanhempainliiton johtokunta täydentyy

1.9.2014

Suomen Vanhempainliitto ry:n liittokokous pidetään lauantaina 22.11.2014 Hotelli Arthurissa (Vuorikatu 19, Helsinki).

Kokouksessa käsitellään mm. Liiton toiminta- ja tilikertomukset, vuoden 2015 toimintasuunnitelma, strategialinjaus sekä valitaan Liiton puheenjohtaja sekä johtokunnan jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle.

Liiton puheenjohtajalta odotetaan johtamistaitoja, vahvaa kokemusta järjestökentällä työskentelystä sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta erityisesti koulutuspolitiikan parissa.

Johtokuntatyöskentelyssä on eduksi erilaiset ammatilliset taidot ja kokemus luottamustehtävistä.  Tehtävässä menestymistä edistää kiinnostus ja osaaminen valtakunnallisen järjestön kehittämisestä. Lisäksi arvostetaan innovatiivisuutta, vuorovaikutustaitoja ja vanhemmuuden moninaisuuden ymmärtämistä sekä monikulttuurisuutta. Johtokuntaan esitetään päiväkoti- ja kouluikäisten lasten ja nuorten vanhempia eri puolilta Suomea.    

Jäsenyhdistysten esityksiä Liiton puheenjohtajaksi ja johtokuntaan valittaviksi henkilöiksi pyydetään tekemään Liiton vaalitoimikunnalle sunnuntaihin 28.9.2014 mennessä.

Esitykset jätetään verkkolomakkeella osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/A8A96DBBBE878140.par

Lisätietoja voit kysyä vaalitoimikunnan puheenjohtaja Oili Airaksinen-Rajalalta (p. 040 560 5513, airaksinenrajalaoili5@gmail.com), tai vaalitoimikunnan sihteeriltä Katja Repo (p. 044 755 1374, katja.repo@vanhempainliitto.fi).
Liittokokouskutsut postitetaan jäsenyhdistyksiin lokakuun aikana. 

Parhainta syyslukukauden alkua, iloa vanhemmuuteen,

Suomen Vanhempainliitto
Vaalitoimikunta