KUTSU vanhempaintoimijoiden tapaamiseen: teemana kansalaisvaikuttaminen

21.9.2014

VANVARY järjestää vanhempaintoimijoiden tapaamisen 7.10.2014 Tikkurilan Lukiossa. Tilaisuuden pääteemana on kansalaisvaikuttaminen erilaisilla vaikuttamisen tasoilla.

Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille, tervetuloa mukaan! ILMOITTAUTUMISLINKKI


OHJELMA

Klo 17.30 Kahvia tarjolla

klo 18.00 Tilaisuuden avaus, VANVARYn puheenjohtaja

Klo 18.15 Kansalaisvaikuttaminen erilaisilla vaikuttamisen tasoilla, Aaro Harju

Klo 19.30 Vantaalaisen vanhempaintoiminnan arvojen, vision ja pitkän tähtäimen suunnittelun käynnistäminen

Klo 20.15 Yhteenveto

Tilaisuus päättyy klo 20.30 mennessä.

Pääpuhujaksi on kutsuttu Filosofian tohtori, Kansalaisfoorumin ja Sivistysjärjestöjen pääsihteeri Aaro Harju. Hän on erittäin arvostettu ja pidetty puhuja, joka uskaltaa ja osaa sanoa mitä ajattelee. Hän omaa erittäin laajan osaamisen ja kokemuksen erilaisilla vaikuttamisen tasoilla.

Vanhempaintoiminta, yhteistyö ja vaikuttaminen sekä niiden tarve ovat selkeässä kasvussa myös Vantaalla. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tulla kuulemaan, millä keinoin omasta toiminnasta saa entistäkin vaikuttavampaa. Miten vaikuttaa esimerkiksi koulujen ja päiväkotien kuntoon kansalaisvaikuttamisen avulla. Voiko siihen edes vaikuttaa? Aaro Harjulla on asiasta selkeä näkemys.

Käynnistämme myös vantaalaisen vanhempaintoiminnan arvojen, vision ja pitkän tähtäimen strategiatyön, jossa otetaan erityisesti huomioon alueellisen toiminnan mahdollisuudet ja haasteet. Keskiössä on moninaisten voimavarojen mielekäs hyödyntäminen ja järjestöyhteistyön kehittäminen.

Varaamme tilaisuuden loppuun aikaa keskustella yhteisistä ajakohtaisista asioista. Esimerkiksi seuraavat keskustelun teemat ovat nousseet esiin verkostossamme:

  • sisäilmaongelmat ja niiden käsittely
  • oppilaaksiottorajat ja koulumatkat
  • rangaistusmerkinnät ja niiden kesto Wilmassa

Kerromme, minkälaista sisäilmaan liittyvää yhteistyötä alueyhdistys on ollut rakentamassa. Pyrimme saamaan paikalle myös sisäilma-asiantuntijan, jonka mukanaolo vahvistuu myöhemmin.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 3.10.

 

ILMOITTAUTUMISLINKKI

 

Syysterveisin,
VANVARYn hallitus
www.vanvary.fi