Tule mukaan tekemään parempaa mediaympäristöä!

22.10.2014

Tule mukaan tekemään parempaa mediaympäristöä!

Kansallinen Mediataitoviikko järjestetään nyt kolmannen kerran helmikuun toisella viikolla 9.-15.2.15. Mediakasvatuksen teemaviikko kannustaa keskustelemaan ja toimimaan yhdessä paremman netin ja mediaympäristön puolesta. Tämän vuoden teemoina ovat erityisesti vaikuttaminen ja oma sisällöntuotanto.

Mediataitoviikko herättelee keskustelua siitä, millaisen yhteisen mediamaailman haluamme ja millä keinoin jokainen voi osallistua sen parantamiseen. Tässä keskustelussa tarvitaan sekä lapsia, nuoria että kasvattajia! Mediataitoviikon tavoitteena on kääntää katseet myönteiseen netinkäyttöön ja kannustaa vastuullisuuteen oman tekemisen ja tuottamisen avulla.

Yhdistyksenne voi ilmoittautua mukaan Mediataitoviikkoon osoitteessa www.mediataitoviikko.fi

Viimeistään 31.10. ilmoittautuneet yhdistykset saavat joulukuussa postitse materiaalipaketin, joka sisältää Mediataitoviikon jäsenorganisaatioiden tuottamaa materiaalia mediakasvatuksen tueksi. Lisäksi ilmoittautuneet tahot saavat sähköpostilla ajankohtaista tietoa Mediataitoviikosta. Voitte myös kehitellä oman tempauksen, jonka järjestätte vaikkapa Mediataitoviikon aikana.

Mediataitoviikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) yhteistyössä yli 40 organisaation kanssa. Vanhempainliitto on yksi Mediataitoviikon yhteistyökumppaneista.

Tervetuloa mukaan Mediataitoviikolle!