Vantaan päiväkodit, koulut ja oppilaitokset pääosin auki perjantaina

15.9.2015

Vantaan Sivistysvirasto viestii Wilmassa

Antanut:ST (Sivistysvirasto tiedottaa) Alkaen: 15.9.
Kenelle: Opettajille, opiskelijoille, henkilökunnalle ja huoltajille Poistuu: 19.9.

Vantaalla päiväkodit, koulut ja oppilaitokset pyritään pitämään perjantaina 18. syyskuuta auki ammattijärjestöjen suunnitellusta mielenilmauksesta huolimatta. Päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tarjotaan vähintään eväsateria.

Kaikki ympärivuorokautiset päiväkodit ovat auki normaalisti. Kokopäivähoitoa tarvitsevien lasten hoito pyritään turvaamaan klo 8 – 16 välisenä aikana. Avoimia varhaiskasvatuspalveluja saatetaan järjestellä, mikäli henkilökuntaa ei ole riittävästi.

Pienten koululaisten (1.-2.-luokkien oppilaiden) koulupäivä pyritään järjestämään lukujärjestyksen mukaan. Iltapäiväkerhojen palveluntuottajat ilmoittavat suoraan huoltajille iltapäiväkerhotoiminnan järjestämisestä. 3.-9.-luokkalaisten koulupäivä voi poiketa normaalista lukujärjestyksestä.

Kehitysvammaisten lasten koulupäivä ja päivätoiminta pyritään järjestämään. Tiedotamme asiasta tarkemmin mahdollisimman pian, viimeistään torstaina klo 12.

Lukiot ja Vantaan ammattiopisto Varia ovat toiminnassa. Mielenilmaus ei vaikuta ylioppilaskirjoitusten järjestelyihin lukioissa. Ylioppilaskokelaiden kannattaa kuitenkin varautua ruuhkiin liikenteessä. Ylioppilaskirjoitukset alkavat ilmoitettuna aikana.

Aikuisopiston kursseista, joita ei voida järjestää, ilmoitetaan erikseen kurssilaisille.

Kerromme verkkosivuilla lisää heti kun tiedot tilanteesta tarkentuvat. Lähetämme tietoa myös suoraan koteihin Wilman sekä suoraan päiväkotien kautta.

Suvituuli Mikos
Viestintäpäällikkö