Terveisiä Suomen Vanhempainliiton liittokokouksesta 21.11.2015 Helsingistä!

22.11.2015

Vantaalaisia vanhempainyhdistyksiä edusti viisi vanhempainyhdistystä ml. alueyhdistys VANVARY. Laura Korjula oli mukana edustamassa Kuusikon koulun vanhempainyhdistystä! Kiitos kaikille jäsenyhdistyksille, jotka olitte antaneet minulle valtakirjan edustaa yhdistystänne liittokokouksessa! Toivottavasti meitä vantaalaisia on paikalla ensi vuonna jo vähintään tuplamäärä.

Kokouksessa päätettiin mm. uudesta liiton toimintasuunnitelmasta, johon merkittävänä lisänä kokous päätti liiton aluetoiminnan kehittämissuunnitelmasta, joka luodaan vuoden 2016 aikana.

Johtokuntaan valittiin upeita uusia jäseniä ja varajäseniä. Myös vastuuvapaus myönnettiin.

Kokouspäivän jälkeen joukko alueyhdistysaktiiveja tapasivat vielä vapaissa merkeissä yhteisen aluetoiminnan kehittämisen merkeissä. Helsingin vanhempainyhdistysten alueyhdistys HELVARY oli kutsunut aluetoimijat koolle.

Liiton johtokunnan puheenjohtajana haluan lausua ihan kaikille lämpimän kiitoksen hyvähenkisestä kokouspäivästä ja viisaista päätöksistä!

Kiitos myös liittokokouksen vieraille Olli Luukkainen, Martti Hellström ja Erja Kautto-Knape, jotka alustivat meidät kokousväen mielenkiintoisesti ja hauskasti kohti vanhempaintoiminta 2.0aa.

Lisätietoa liittokokouksesta ja henkilövalinnoista on tulossa Vanhempainliiton sivuille, ole kuulolla: http://www.vanhempainliitto.fi/

Kokousterveisin, Mika

Mika Jokinen, puheenjohtaja
Suomen Vanhempainliitto, VANVARY ry
050 529 6550

Etkö vielä ole mukana VANVARYn Facebook-ryhmässä? Tule mukaan!
https://www.facebook.com/groups/VANVARY/