Alueelliset kuntatilaisuudet 28.8.-5.9.2013 - Tervetuloa mukaan!

28.6.2013

Vantaan Kaupunki järjestää alueelliset kuntatilaisuudet, joihin kaikki huoltajat ovat tervetulleita mukaan. Erityisenä painopisteenä tilaisuuksissa on Vantaan talouden tasapainottamis- ja velkaohjelma ja sen vaikutukset sivistystoimeen.

Viestiä on päivitetty 19.8.2013: VANVARYN tilaisuuksiin suunnittelema koulutilojen kuntotutkimuksiin yms. liittyvä tiedotus- ja keskustelutilaisuus (Koulujen sisäilma-asiat) tullaan järjestämään lokakuussa Vantaan kaupungin toimesta. Huoltajilla tulee olemaan mahdollisuus käydä vuoropuhelua asiantuntijoiden kanssa, esittää kysymyksiä sekä saada niihin vastauksia. KUTSU tulossa Wilmaan syyskuun aikana.

Nyt alueellisten tilaisuuksien painopisteenä on kouluverkon tiivistämis-suunnittelujen käsittely.

 

Kaikki perusopetuksesta ja sen tulevaisuudennäkymistä kiinnostuneet ovat tervetulleita kuulemis-, keskustelu- ja infotilaisuuksiin. Tilaisuuksien pääasiallisena aiheena on perusopetuksen tulevaisuus yhä tiukkenevan talouden edessä. Tilaisuuksissa keskustellaan siitä, mistä perusopetuksessa voitaisiin säästää, mistä ei missään nimessä tulisi tinkiä ja mitä voitaisiin tehdä toisin.

Tiedotus- ja keskustelutilaisuudet ovat:

  • 28.8.2013 kello 18–20 Läntinen alue, Hämeenkylän koulu
  • 29.8.2013 kello 18–20 Itäinen alue, Hakunilan koulu
  • 5.9.2013 kello 18–20, Koillinen alue, Lumo

Mukana tilaisuuksissa on myös VANVARYN edustus.

Kannattaa laittaa päivämäärä ylös omaan kalenteriin. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan!


Läntinen alue

Myyrmäki- Kivistö-Aviapolis (Vantaan kansainvälinen koulu, Kartanonkoski, Kivistö, Seutula, Vantaankoski, Veromäki, Ylästö, Kannisto, Kaivoksela, Kivimäki, Laajavuori, Martinlaakso, Uomarinne, Kilteri, Rajatorppa, Pähkinärinne, Tuomela, Hämeenkylä, Askisto)

Aika: 28.8.2013. klo 18-20

Paikka: Hämeenkylän koulu, Varistontie 3,  01600 Vantaa


Itäinen alue

Tikkurila-Hakunila ja ruotsinkieliset koulut (Hakunila, Hakunilanrinne, Hevoshaka, Itä-Hakkila, Kuusikko, Länsimäki, Rajakylä, Sotunki, Hiekkaharju, Ilola, Jokiniemi, Peltola, Simonkallio, Simonkylä, Viertola, Dickursby, Kyrkoby, Mårtensdals, Västersundoms, Helsinge)

Aika: 29.8.20113 klo 18-20

Paikka: Hakunilan koulu, Hiirakkotie 9, 01200 Vantaa


Koillinen alue

Korso-Koivukylä (Jokivarsi, Korso, Kulomäki, Leppäkorpi, Mikkola, Ruusuvuori, Vierumäki, Havukoski, Honkapuisto, Koivukylä, Kytöpuisto, Päiväkumpu, Rekola, Rekolanmäki)

Aika: 5.9.2013. klo 18-20

Paikka: Lumon lukio, Lumosali, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa


KUTSU tilaisuuksiin tulee elokuussa Wilman kautta. Viestimme tilaisuuksista myös VANVARYN internet-sivuilla sekä Facebook-ryhmässä.

Lisätietoja: Mika Jokinen