Vantaan kaupungin Perhekoutsit

2.9.2015

Perhekoutsit ovat aloittaneet Vantaan kaupungin perhepalveluissa uutena palvelumuotona

Vantaan Perhekoutsit tarjoaa varhaisen tuen palvelua lapsiperheille. He auttavat perheitä arjen haasteissa, joissa tarvitaan ulkopuolisen tukea ja näkemystä ongelman ratkaisemiseksi.  Vantaan Perhekoutsit auttaa, neuvoo, opastaa ja kuuntelee vantaalaisia lapsiperheitä.

Perhekoutsit tulevat mielellään esittäytymään ja kertomaan työstään vantaalaisiin vanhempainyhdistyksiin. Samalla voi käydä keskustelua siitä, millaisia varhaisen tuen palveluita vantaalaiset lapsiperheet tarvitsevat.

Voitte ehdottaa Vantaan Perhekoutseille tapaamisaikoja tilaisuuksiinne osoitteeseen vantaan.perhekoutsit@vantaa.fi.

Vantaan Perhekoutsien varhaisen tuen työmalli sijoittuu peruspalveluiden ja erityispalvelujen välimaastoon. Peruspalvelujen kanssa tehdään yhteis- ja työparityötä perheen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Perheiden yhteydenottopyyntö tapahtuu monikanavaisesti netin, puhelimen ja jalkautuvan työotteen muodossa. Palvelu viedään lähelle perheen arkiympäristöä ja perhe itse määrittelee tapaamispaikan ja –muodon. Tukea tarjotaan perheen tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Perheet voivat ottaa yhteyttä Koutseihin netissä tai puhelimitse:

vantaan.perhekoutsit@vantaa.fi

www.facebook.com/vantaanperhekoutsit

Koutsipuhelin: 043-826 6279

Puhelimeen vastataan arkisin klo 10-18. Muina aikoina perhe voi jättää viestin vastaajaan tai lähettää tekstiviestin.

Perhepalveluista löytyy lisää tietoa kaupungin nettisivuilta www.vantaa.fi. Perhekoutsien työtä voit seurata blogissa: www.vantaanperhekoutsit.com.

Terveisin

Turo Karhu
Perhekoutsi


Lisätietoja antaa Mika Jokinen