VANVARYN TIEDOTE 1.11.2015

1.11.2015

Kuva: Tari Solla
Kuva: Tari Solla
Kuvassa Kanniston koulun vanhemmat ry:n aktiivisia vanhempia. Kunniakirjaa pitelee yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Anne Bask.

Kuvassa vasemmalla VANVARYstä Sami Kanerva ja oikealla VANVARYstä Mika Jokinen.

Kuva: Kirsi Karhu
Kuvassa Kanniston koulun vanhemmat ry:n aktiivisia vanhempia. Kunniakirjaa pitelee yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Anne Bask. Kuvassa vasemmalla VANVARYstä Sami Kanerva ja oikealla VANVARYstä Mika Jokinen. Kuva: Kirsi Karhu

VANVARY-toimintapäivää vietettiin 31.10.2015 Vantaan SuperParkissa. Toimintapäivässä myös luovutettiin Vantaalainen vuoden vanhempaintoimija 2015 tunnustus.

VANVARY-toimintapäivä

VANVARY-toimintapäivää vietettiin Vantaan SuperParkissa 31.10.2015 - paikalla oli yli 40 aktiivista vanhempainyhdistystoimijaa perheineen.

Vanhempainyhdistysten puheenjohtajat ja muut vanhempaintoiminnan avainhenkilöt eri puolelta Vantaata osallistuivat työpajaan kommunikaatiosta ja yhteistyöstä. Työskentelyä vauhditti improvisatioteatteri Stella Polaris.

Työskentelyllä haettiin vauhtia yhteistyöhön ja VANVARYn aluetoimintaan. Vantaalainen vanhempaintoiminta saikin loistavan lähtölaukauksen uudelle tasolle nousevaan vantaalaiseen vanhempainverkostoon.

Työpajan päätteeksi palkittiin Vantaalainen vuoden 2015 vanhempaintoimija Kanniston koulun vanhemmat ry.

Työpajan jälkeen osallistujat liittyivät perheidensä joukkoon toimintapuiston urheilullisten ja hauskojen aktiviteettien pariin.

Päivä osoitti, että verkostossa on energiaa ja koko Vantaan kattavalle yhteiselle tekemiselle on jo nyt erinomaiset puitteet. Kuitenkin tänään oli edustettuna vain osa kaikista vanhempainyhdistyksistä ja vielä pienempi osa kaikista mukana olevista ihmisistä. Nälkä kasvaa syödessä, ja toivoisinpa joskus näkeväni yhdellä kertaa kaikki vantaalaiset vanhempaintoiminta-aktivistit. -sanoo toimintapäivästä vastannut VANVARYn hallituksen varapuheenjohtaja Sami Kanerva

Haastan nyt jokaisen vanhempainyhdistyksen laajentamaan tätä verkostoa. Tutustukaa toisiinne, tehkää jotain yhdessä naapurikoulun vanhempainyhdistyksen kanssa, perustakaa päiväkoteihin ja lukioihin vanhempainyhdistyksiä, you name it! -jatkaa Sami

VANVARY-toimintapäivän sivu

Vantaalainen vuoden vanhempaintoimija 2015

Vantaalainen vuoden vanhempaintoimija -tunnustus  jaettiin nyt ensimmäisen kerran Kanniston koulun vanhemmat ry:lle

Kanniston koulun vanhemmat ry on edistänyt omalla toiminnallaan hyvää yhteistyötä sekä lasten ja nuorten hyvinvointia!

Yhdistys ja siinä toimivat aktiiviset vanhemmat tukijoukkoineen on erinomainen esimerkki siitä, mitä aktiivisesti ja vastuullisesti toimiva vanhempainyhdistys voi saada aikaan. Yhdistys on tehnyt hyvää ja vaikuttavaa yhteistyötä kaikkien osapuolten hyväksi. Ei vain lasten ja nuorten perheineen, vaan myös kouluhenkilökunnan hyväksi.

Sisäilmaongelmat kouluissa ja päiväkodeissa on laaja valtakunnallinen ongelma, josta on vaiettu liian pitkään. Yhdistys on osoittanut rohkealla ja määrätietoisella toiminnallaan sen, mitä joukko aktiivisia vanhempia voi saada aikaiseksi ja toimia samalla esimerkkinä yhteisten toimintamallien muuttamiseksi. Sillä on merkitystä, millaisia päätöksiä Vantaalla tehdään.

Onnea Kanniston koulun vanhemmat ry:lle, vuoden 2015 vantaalaiselle vanhempaintoimijalle!

Kunniakirja luovutettiin VANVARY-toimintapäivässä 31.10.

Vantaalainen vuoden vanhempaintoimija

Suomen Vanhempainliitto julkaisee Kanniston koulun vanhemmat ry:n haastattelun marraskuussa. Siinä yhdistys tulee kertomaan toiminnastaan sekä yhteistyöstä vanhempien ja eri sidosryhmien kanssa.


Yhdessä olemme enemmän! ‪#‎vanvary‬

Verkostoidu VANVARYn Facebook-ryhmässä:
https://www.facebook.com/groups/VANVARY/

 

Vantaalla 1.11.2015

VANVARY
Hallitus
Yhteystiedot