VANVARY

Hyvä yhteistyö on VANVARYn toiminnan vahvuus

Vantaan vanhempainyhdistysten alueyhdistys VANVARY ry toimii vantaalaisten vanhempien ja rekisteröityjen vanhempainyhdistysten yhteistyöelimenä. Se on tehnyt sitä jo 22.3.2004 alkaen, jolloin Vantaan Kartanokoskella pidettiin yhdistyksen perustamiskokous. Yhdistys toimii varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja toisen asteen koulujen parissa.

LIITY JÄSENEKSI

VANVARY kokoaa eri koulujen ja päiväkotien vanhempia yhteen ja tarjoaa rakenteen kaupunkitasoiselle yhteistyölle. Alueyhdistys vaikuttaa myös sellaisten koulujen ja päiväkotien arkeen, joissa ei toimi omaa vanhempainyhdistystä. VANVARY järjestää vanhempainyhdistysten yhteisiä tapaamisia, keskustelu- ja koulutustilaisuuksia, sekä tiedottaa vanhempainyhdistysten ja kattojärjestön toiminnasta. Yhdistys tekee esityksiä ja aloitteita, sekä ottaa yhteyttä viranomaisiin tarpeellisten uudistusten aikaansaamiseksi. Se pitää yhteyttä opetushallintoon ja muihin tarvittaviin viranomaisiin.

VANVARY on vantaalaisten vanhempien vaikuttamiskanava, kunnallinen vanhempien ja vanhempainyhdistysten yhteistyöfoorumi, jonka toiminta on täysin vapaaehtoisten voimin tehtyä työtä, siksi erityisen arvokasta. Sen kaikki toiminta on vantaalaisten lasten ja nuorten hyväksi, yhteistyössä vanhempien ja eri lasten ja nuorten hyväksi toimivien tahojen kanssa.

Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat jäsenien lisäksi Vantaan Kaupunki ja Suomen Vanhempainliitto

VANVARY on Suomen Vanhempainliiton jäsenyhdistys. Rekisterinumero 190.701 | Y-tunnus 2637944-2

Kirjautumalla VANVARYn jäsensivuille, näet enemmän jäsentietoja.

Hyödyllisiä linkkejä

VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMINEN

VANVARY toimii mielellään tukena kun kouluun tai päiväkotiin perustetaan uutta vanhempainyhdistystä. Olemme tarvittaessa mukana myös perustamiskokouksessa sekä hallituksen ensimmäisessä kokouksessa. Laittakaa viestiä, olemme teihin yhteydessä!