MUISTA ILMOITTAUTUA VANVARY-TOIMINTAPÄIVÄÄN!

18.10.2015

Hei, olethan muistanut ilmoittautua!

Jos et itse pääse mukaan, välitä kutsu edelleen esim. varapuheenjohtajalle tai muulle jäsenelle yhdistyksenne hallituksessa. Täytetään kaikki paikat ja vietetään vauhdikas hauska päivä yhdessä perheidemme kanssa!

Huom! 23.10 jälkeen laajennamme kutsua, mikäli emme ole saaneet täytettyä kaikkia paikkoja. Sen jälkeen emme voi tarjota osallistumispaikkoja ensisijaisesti jäsenillemme. Miksi et siis ilmoittautuisi samoin tein!

******************************
VANVARY kutsuu vantaalaisten vanhempainyhdistysten puheenjohtajat perheineen viettämään 31.10 vauhdikasta ja inspiroivaa VANVARY-toimintapäivää Tammiston SuperParkissa.

OHJELMA:

Yhteinen päivä alkaa klo 9. Ohjelmassa on rentoa liikkumista koko perheelle sekä improvisaatioteatteri Stella Polariksen työpaja vanhempainyhdistysten edustajille. Työpajassa ideoidaan hauskalla tavalla vanhempainyhdistysten yhteistyömuotoja ja VANVARYn roolia jäsenyhdistysten tukena. Työpajan ohjaa näyttelijä Kirsti Kuosmanen. Toimintapäivässä julkistetaan myös Vantaalainen vuoden vanhempaintoimija 2015!

SuperPark-rannekkeet ovat voimassa koko päivän myös yksityistilaisuuden päätyttyä!

Pyydämme ilmoittautumaan tapahtumasivulla viimeistään perjantaina 23.10.
 

TAPAHTUMASIVU JA ILMOITTAUTUMISET:
https://www.vanvary.fi/tapahtumakalenteri/vanvary-toimintapaiva-31-10-2015/

Tervetuloa!

VANVARY ry
www.vanvary.fi